750 grammes
All our cooking blogs Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
ce mai gatim

Bulz (improvizat)

May 1 2013 , Written by Cristina Published on #Mancaruri

 

Dupa principiul “improvizam repede ceva bun cu ce mai e prin frigider” inainte de saptamanalul shopping, m-am orientat catre o bucata de branza gustoasa (adusa din Romania) ce ramasese cam stinghera intr-un colt, precum si un carnacior – tot asa, din import, care nu mai avea pereche si era programat deja ca o completare la omleta (candva in weekend).

 

Am facut repede o mamaliguta mai moale pe care am intins-o pe fundul unui vas de ceramica si am acoperit-o cu branza bine maruntita, unt (doar putin!), doua oua batute, si carnaciorul taiat feliute; de sare n-a fost nevoie (branza fiind sarata), piper. Dupa un sfert de ora la cuptorul incins aveam doua portii de “bulz” numai bune pentru cina.

 

Seara romaneasca deci, cu tuiculita, mamaliga si carnaciori ca la mama acasa!

 

100_8983.JPG

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post